Bejárati Biztonsági Ajtó

Biztonságó ajtó

A bejárati ajtó szerepe a lakásban, hogy beengedje a barátokat és távol tartsa az ellenségeket, illetéktelen behatolókat. Mindenki azt szeretné, ha a barátai irigyelve néznének rá, és az ellenségei félve. Tehát olyan kell legyen a bejárati ajtó, hogy mindkét célnak megfeleljen: esztétikusan szép legyen, összhangba legyen a házzal, ugyanakkor szilárdsága, nagysága elűzze még a tolvajokat is. Egy biztonságos bejárati ajtó kiválasztásakor a következő tényezőket kell figyelembe vennünk: az ajtó minőségét, a hang és a hő szigetelését illetve, hogy a cég emberei szereljék be az ajtót.

Mikor van itt az ideje egy biztonságos ajtó vásárlásához? Ha veszélyes környéken él, sokat van távol családjától, vagy esetleg az egész család gyakran megy el kirándulni ott hagyva otthonukat, kitéve a betörők kapzsiságának. Vagy ha már hallott a környezetében, vagy munkatársaitól olyan betörésekről, ami az ajtó stabiltalansága miatt jöhetett létre. Mindig azt hisszük velünk ez sosem történhet meg, de soha nem lehet tudni. Jobb, ha elővigyázatosak vagyunk!

A családi házak védelme több szempontból is fontos: az esetleges fizikai támadások, a ház rongálása, vagy az értékek eltávolítása miatt. Kutatások szerint minden 15. percben történik egy betörés a betörések 95%-ában az elavult, régi ajtón át történik a behatolás, ami a gyenge biztonságú vagy rossz állapotban levő ajtónak köszönhető. Egy jó minőségű bejárati ajtó növeli otthona védelmét. Tegyen egy erős ajtót a szerettei, értékei és a betörők közé Vonzó megjelenésű külső, majdhogynem leküzdhetetlen belső. Bízzon meg minket, hogy megvédjük az Ön otthonát.

Kiemelt ajánlatunk:

A Gerda TT többrétűen összetett ajtó 0,65 mm horganyzott acéllemezből áll. Külső bejárati ajtókként szokták használni, ami ENV 1627 2. szerinti betörésvédelmet biztosít. Többféle anyagból készülhet ízlésnek, és a ház sajátosságainak megfelelően. A PVC faerezésű burkolat valódi fa hatását kelti. Egyszerre biztonságos és szép is.

A biztonság mellett egyéb előnyei is akadnak: például a hang 1,6 W/(m2K) és hőszigetelő 27Db, amely a CFC mentes poliuretán hab és extrudált polisztirén habtömítésnek köszönhető. Ráadásul a szélsőséges időjárásnak is ellenáll, nem rozsdásodik, nem csökken a biztonsági hatóereje. Az ajtón levő tömítő rétegek (az egyik az ajtólapban, a másik a keretben van elhelyezve) kitűnően védik az ajtót az eső és szél ellen.

A Gerda ajtók összetétele olyannyira erős, hogy a tolvajok órákig próbálkozhatnak vele, de nem mennek semmire. Sőt ha már volt dolguk Gerda ajtókkal, akkor meg sem próbálják, inkább valamilyen könnyebben nyitható ajtót keresnek. Ez annak köszönhető, hogy az ajtólapok két 0.7 mm vastag acéllemezből készültek, amelyeken egy fő zár (ami EN 12209 szabvány 7. Osztály szerint tanúsítja a behatolás elleni védelmet) és egy acél zsanércsap készlet nyújt védelmet a betörések elől. Ezen kívül kilenc nagy teherbírású acél retesz is található rajta a keretbe foglalva.

Az acélozott ajtó biztonságát megkettőzi a felszereltsége:

  • Fő zár: hitelesített Gerda ZW1000 bevésett zár retesszel és 3 edzett, 12mm-es acél csapszeggel, amelyek a zárat rögzítik a keretben. A zárat europrofil cilinder mozgatja. A zárszerkezet az EN 12209 szabvány szerint tanúsított – a legmagasabb, 7-es osztályú betörésvédelemmel rendelkezik.
  • A ZW1000 Gerda WK M2 europrofil cilinderrel van ellátva, amely innovatív kivitelének köszönhetően több mint 100 000 különböző kulcshasználatot tesz lehetővé és rendkívül biztonságos– az EN 1303 szabvány szerinti legmagasabb, 6. fokozattal rendelkezik.
  • A kilincs fölött elhelyezett Gerda ZW550 másodzár gyors reteszelést tesz lehetővé. Általában napközben használatos.
  • A másodzárba beépített Gerda WK E1 europrofil cilinder biztosítja az ajtók gyors és kényelmes zárását és nyitását.

Rendeljen ízlés szerint Gerda TT biztonsági ajtót, és ha az embereink szerelik fel, akkor két év garanciát is kap rá. Nyugodtan aludhat éjszaka, kirándulhat hónapokig, mert tudja, hogy a családja és az értékei végre biztonságban vannak. Ezután a házőrző kutya is mehet vakációzni, és a szomszédokat sem kell megkérni többé, hogy figyeljék az ajtót, mert a Gerda TT ajtókban meg lehet bízni!